A CFI Hungary Zrt. Magyarország vezető, hazai tulajdonú vállalati pénzügyi tanácsadó cége, amely 2006-os alapítása óta a lokális jelenlét mellett elsősorban a közép-európai piacra fókuszál.

A cég 2006 óta több mint 100 partnerének a cégeladási, felvásárlási tranzakciós elképzeléseit váltotta valóra mintegy 1.5 Md Eur értékben. Célunk az értékteremtés, a tulajdonosi érték maximalizálása.
Cégünk a CFI M&A csoport (www.thecfigroup.com) tagja. A világ 18 országában rendelkezünk képviselettel. 2006-os megalakulásunk óta több mint 500 határokon átnyúló – 23 milliárd euró összértékben - üzletet zártunk le sikeresen.

Hisszük, hogy a külföldi tőke magyar vállalatokba történő bevonásának, valamint a magyar vállalatok külföldi terjeszkedésének támogatásával tartósan és számottevően tudunk hozzájárulni hazánk gazdaságának fejlődéséhez.

Szakmai hátterünk méltó alapot adhat arra, hogy Közép-Kelet Európa egyik legelismertebb szereplője legyünk a vállalatfelvásárlási, vállalatértékesítési, tőkebevonási szolgáltatásokat (M&A) nyújtó tanácsadói piacnak a magyarországi vállalatokra irányuló és a magyarországi vállalatok által kezdeményezett tranzakciók tekintetében.

Értékeink

„Cégértékesítésben profik vagyunk”
Értékeinket a P R O F I K mozaikszó foglalja össze.

Partnerközpontúság

Kiszámítható, racionális partnerek vagyunk. Közös sikerünk a kölcsönös bizalmon alapul. Ehhez a mi tisztességünk alap. Kevés intimebb dolog van annál, mint amikor el akarjuk adni a cégünket, és ezért megosztjuk üzleti titkainkat a potenciális befektetőkkel.

Mi értjük ezt, tiszteletben tartjuk az üzleti titkokat és megfelelő körültekintéssel járunk el, ugyanakkor képesek vagyunk vevő és eladó között annak a bizalmi-hídnak a kiépítésére, ami nélkül nincs üzlet.

Rutin

Helyettünk beszéljenek a számok! Több évtizedes iparági tapasztalat, több mint 100 tranzakció 1,5 Md Eur értékben. A múltunk garantálja az Ön sikerét!

Oldalkizárólagosság

Egy üzletben egyidejűleg csak az egyik oldalt (eladói vagy vevői) képviseljük. Nem játsszunk „kétpályán”! Ha egy megbízást elvállalunk, akkor ezzel garantáljuk ügyfeleinknek, hogy a lehető legnagyobb hozzáadott értéket kapják!

Fiatalosság

Lendületesek, de rutinosak is vagyunk. Munkáink során a szakmai tapasztalatunk jól ötvöződik a lendületünkkel.

Innováció

Innovatívak és kreatívak vagyunk. Tudjuk, hogy minden ügylet egyedi, ezért olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek megbízóink érdekeit szolgálják és pontosan illeszkednek az adott tranzakcióhoz. Javaslataink kiterjednek a tranzakció lezárását (exit) követő időre is.

Kapcsolatrendszer

Alaposan ismerjük a tőkepiacokat és kapcsolatban állunk számos magántőke befektetővel csakúgy, mint a jelentős intézményi befektetőkkel, kockázati tőke alapokkal és bankokkal.