Ha Ön legalább egy 1.5 milliárd forint éves árbevételű
vállalkozás tulajdonosa és a cégét

Egészben vagy részben
el kívánja adni
Külföldön kíván
cégfelvásárlásokkal terjeszkedni
Tőkét, tulajdonostársat
szeretne cégébe vonni

akkor a CFI Hungary Zrt. Magyarország piacvezető vállalatértékesítési és felvásárlási (M&A) tranzakciós tanácsadó cége segítséget nyújt Önnek.

Cégeladás a legjobb feltételek mellett
Tekintse meg kisfilmünket!

Kik vagyunk?

A CFI Hungary Zrt. független, vállalati szektorban tevékenykedő befektetési és üzleti tanácsadó, amely 2006-os alapítása óta a lokális jelenlét mellett elsősorban a közép-európai piacra fókuszál. A cég 2006 óta több mint 100 partnerének a cégeladási, felvásárlási tranzakciós elképzeléseit váltotta valóra mintegy 1.5 Md Eur értékben. Célunk az értékteremtés, a tulajdonosi érték maximalizálása.

 

2018. márciusában csatlakoztunk Közép-Európa vezető vállalati pénzügyi csoportjához a CFI Corporate Finance International Group-hoz. (www.thecfigroup.com) A világ 21 országában rendelkezünk képviselettel. 2006-os megalakulásunk óta több mint 300 határokon átnyúló üzletet zártunk le sikeresen.

TOVÁBB

Globális jelenlét

0 ország

0 társaság

0 M&A szakember

A CFI Hungary Zrt. 2018-ban csatlakozott a CFI Group-hoz a világ egyik vezető cégértékesítési csoportjához. A Corporate Finance International a mid market (<500 m EUR) tranzakciók M&A (vállalat-felvásárlás) tanácsadóinak nemzetközi együttműködése.

 

A CFI-t 2006-ban alapította a csoport jelenlegi holland, német, svájci és amerikai tagtársasága. A kezdeti 3 tagról a csoport napjainkra 17 tagúra bővült, irodáival és leányvállalataival világszerte 21 országben van jelen. Minden tagvállalat a CFI Group részvényese.

TOVÁBB

Legutóbbi tranzakcióink

TOVÁBB

Csapatunk

Ézsöl Gábor

Partner, Igazgatósági tag

Gábor az IFUA Horváth & Partnernél kezdte karrierjét, majd a Wallis Rt-nél lett M&A menedzser, aminek a keretében cégértékeléseket, átvilágításokat, cégátstruktúrálásokat és válságkezeléseket végzett.

Ezután megalapította 2006-ban a CFI Hungary-t, melynek vezérigazgatója lett 2010-ben. Azóta számos M&A ügyletben és finanszírozás szervezésben vett részt (€100 millió értékben)

Fekete Márk

Partner, Igazgatósági tag

Okleveles közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett vezetés-szervezés szakirányon.

Szakterülete a vállalatfelvásárlásokhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások. Tapasztalatait többek között, vállalati stratégiák és jövőképalkotás, üzleti tervezés és projektértékelések területén szerezte.

Dr. Zavagyil Zoltán

Befektetési igazgató

Magyarország egyetlen kizárólag reorganizációval foglalkozó cégének a Dr. Zavagyil és Társai Kft.-nek (www.drzavagyil.hu) tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. Magyarországon 2008-ban elnyerte a legrangosabb szakmai tanácsadási elismerésnek számító Legjobb Tanácsadási Projekt VTMSZ- Garai Tamás Díjat. Számos cikk és publikáció szerzője. 2018-ban külsős munkatársként csatlakozott a CFI Hungary Zrt. csapatához.

TOVÁBB

Miben tud Önnek segíteni a CFI Hungary Zrt.?

Cégeladás

Olyan tulajdonos-cégvezetőknek akik, belefáradtak cégük vezetésébe, magánvagyonként akarják realizálni a céges vagyont, akiknek nincsen a családjában olyan hozzátartozója, aki továbbvigye a vállalkozást

Cégfelvásárlás

Akik cégük növekedését külföldi vállalatfelvásárlásokkal (akvizíciókkal) szeretnék felgyorsítani

Tőkebevonás

Ha Ön tulajdonostársat keres maga mellé a vállalkozásába

Cégértékelés

Mennyit ér az Ön cége? Ezt minden tulajdonosnak tudnia kell!

Legfrissebb bejegyzés

2020 október 12. | Dr. Zavagyil Zoltán

Ki tudja, mi a nehezebb, a szerelem kolera idején, vagy életben tartani egy vállalkozást a koronavírus-járvány idején? Korábban azt hittük, hogy ha van egy jól működő, saját cégünk, akkor túl nagy meglepetés nem érhet bennünket. A pandémia azonban mindent felülírt, amit idáig a megélhetésünkről gondoltunk.

Szerencsések vagyunk, mert többségünk a felnőtt életében nem volt részese háborúknak, így igazi, mindenkit érintő vészhelyzettel nem kellett szembenéznünk, egészen idáig. Bár természetesen mindig is tudtuk, hogy történhetnek velünk olyan dolgok, amelyekre nem lehetünk hatással, és ezáltal gyökeresen megváltoztathatják a megszokott életünket, titkon azt reméltük, hogy ez soha nem fog bekövetkezni.

TOVÁBB

Kapcsolat

CFI Hungary Zrt.

Cím:

H-1123 Budapest,

Alkotás utca 53. F épület, II. emelet

(Bejárat a Csörsz utca 35. felől)

Email:

cfihungary@thecfigroup.com

Telefonszám:

+36 1 374-0934

Fax:

+36 1 374-0935